23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Madkastellet får bedre fat i kantinemarkedet

Med en ny aftale vedrørende tre store kontorejendomme i Ørestad City på Amager - ejendomme med plads til 5.000 daglige brugere - melder Madkastellet sig for alvor på banen som restauratør og serviceoperatør for virksomheder.

Det konstaterer virksomheden i en pressemeddelelse.

Aftalen gælder både "eat-in" og "to-go" i det såkaldte Hubnordic, der er et nyt, 120.000 kvadratmeter kontortilbud fra KLP Ejendomme

- Hubnordic får mere end en kantine. De får et Madkastel. Det betyder mad, der smager af restaurant, men som serveres i et tempo og format, der imødekommer de behov, der er i et moderne arbejdsliv. Uanset om det er dagens første måltid, en frokost med kollegaer eller vigtige kunder, en kaffe og sandwich på farten, et eftermiddags-boost,

årets firmaevent eller mad, man tager med hjem til sin familie, siger Belinda Herbst, der er CCO i Madkastellet Kantiner.

Madkastellet begyndte for knap 20 år siden som en traditionel cateringvirksomhed og driver i dag kantiner i en række større virksomheder og på kulturinstitutioner. Koncernen har derudover spisesteder, restauranter og en lang række konference- og selskabslokaler, primært i København.

På tværs af koncernen bespiste Madkastellet mere end en halv million gæster i 2019, oplyser virksomheden.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web02