23948sdkhjf

hl-repro med banebrydende belysningsteknologi

Som de første i Europa er Hedensted-virksomheden klar med den nye belysningsteknologi DigiFlow fra DuPont.
Teknologien er udviklet i USA, og forventes at være et kvantespring for flexoindustrien.

hl-repro forventer således, at DigiFlow systemet er i stand til at løfte Flexo teknologien til helt nye højder.

- Med Hybrid teknologien og det nye udstyr er det muligt at lave flexoklichéer med strukturerede overflader og flade punkter. Det giver mulighed for at styre punktprofilerne og tilføre struktur på de farvebærende flader på klichéen. Og endda lige der hvor man behøver det, siger hl-repros salgschef Carsten Tychosen, og fortsætter:

- Man har nu mulighed for at optimere reproen og klichéerne endnu mere målrettet mod trykkeriets behov. Hvad enten det drejer sig om opgaver til etiket, fleksible folier eller jobs til bølgepapindustrien. Det resulterer blandt andet i højere farve density , bedre ink laydown samt roligere forløb og udtoninger. Der anvendes en liniær kurve og 1:1 reproduktion.

Udnytter de bedste egenskaber fra begge teknologier
Teknologien går i alt sin enkelthed ud på at eksponere den digitale fotopolymer kliché i en kontrolleret atmosfære. Dette sker ved at eksponere klichéen i over 99,99% ren nitrogen i et lukket kammer med overtryk.

- Vi har store forventningen til denne teknologi der er banebrydende med den partielle ilægning af micropunkter fra den nye software fra ESKO. Den eksisterende teknologi på området kan kun lægge micropunkter over hele trykfladen. hl-repro har i tæt samarbejde med ESKO udviklet og testet en ny software der tillader at påfører microscreeningen lige der hvor behovet er i trykopgaven. Med andre ord vi kan lave Flat top dot´s eller round top dot´s, og vi kan lave med struktur eller uden struktur,og derved udnytte de bedste egenskaber fra begge teknologier, lige der hvor kunden ønsker det, siger Carsten Tychosen.

Den familieejede emballagevirksomhed hl-repro blev stiftet i 1972 og beskæftiger i dag 42 ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095