23948sdkhjf

Norsk dagligvarekæmpe overvejer køb af Dagrofa

Norgesgruppen kender alt til Dagrofas ønsker om et salg og er lydhøre over for mulighederne.
Tidligere på ugen opslog Dagrofa en offentlig kontaktannonce rettet mod udlandet , og den ser nu ud til at give pote.

Således bekræfter Norgesgruppen – som i 2008 indgik et joint-venture med Dagrofa om at opbygge Kiwi i Danmark – overfor Dagbadet Børsen, at man holder øje med situationen.

- Norgesgruppen har gennem lang tid haft et godt samarbejde med Dagrofra og er optaget af, at dette videreføres. Vi er bekendt med ønsket om ændret ejerskab i Dagrofa og vil aktivt vurdere den mulighed, som foreligger, siger Per Roskifte, koncerndirektør i Norgesgruppen, til avisen.

Uenighed blandt Dagrofa-ejerne
Direktøren lægger ikke skjul på, at interessen for Dagrofa især skal ses i lyset af et ønske om at sætte yderligere skub i væksten hos netop Kiwi i Danmark.

- Når det gælder Kiwi, så har denne kæde svært stor fart og medvind i Norge. De samme vækstambitioner har vi lagt til grund i vores satsning i Danmark, siger Per Roskifte.

Norgesgruppen ønsker ikke at give et bud på udfaldet af en eventuel salgsproces vedrørende Dagrofa, der ejes 55 procent af Skandinavisk Holding, mens købmændenes finansieringsinstitut KFI sidder på de resterende 45 procent.

De to parter har nemlig længe været uenige om strategien for Dagrofa, men det kan altså måske løses med en udenlandske overtagelse og følgende mere ensartet ejervision.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08