23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Skills: Her er vinderne fra madbrancherne















































Da Danmarks bedste elever og lærlinge i en lang række fag i weekenden blev hædret ved DM i Skills i Bella Center i København, var der naturligvis masser af fødevarer involveret. Her er listen over vinderne i de fødevarerelaterede brancher, med deres læreplads i parentes: Bager: Linda Katrine Holst Kjeldsen, Tistrup (Hvide Sande Bageri) Gourmetslagter: Jacob Bredal, Hillerød (Slagter Schmelling, Gilleleje) Kok: Elisabeth Madsen, Aalborg (Musikkens Hus, Aalborg) Konditor: Mette Cæcilia Markmann-Eriksen, Vejen (Kageriget, Holsted) Slagter: Alex Svingholm Hindsberg, Aabenraa (Danish Crown, Blans) Smørrebrød og catering: Frederik Mejlvang Brunhøj, Randers (Norevent, Randers) Tjener: Andreas Kobs Laursen, Risskov (Restaurant Domestic, Aarhus)
BREAKING
{{ article.headline }}
0.078