Da Danmarks bedste elever og lærlinge i en lang række fag i weekenden blev hædret ved DM i Skills i Bella Center i København, var der naturligvis masser af fødevarer involveret. Her er listen over vinderne i de fødevarerelaterede brancher, med deres læreplads i parentes: Bager: Linda Katrine Holst Kjeldsen, Tistrup (Hvide Sande Bageri) Gourmetslagter: Jacob Bredal, Hillerød (Slagter Schmelling, Gilleleje) Kok: Elisabeth Madsen, Aalborg (Musikkens Hus, Aalborg) Konditor: Mette Cæcilia Markmann-Eriksen, Vejen (Kageriget, Holsted) Slagter: Alex Svingholm Hindsberg, Aabenraa (Danish Crown, Blans) Smørrebrød og catering: Frederik Mejlvang Brunhøj, Randers (Norevent, Randers) Tjener: Andreas Kobs Laursen, Risskov (Restaurant Domestic, Aarhus)
Skills: Her er vinderne fra madbrancherne
Da Danmarks bedste elever og lærlinge i en lang række fag i weekenden blev hædret ved DM i Skills i Bella Center i København, var der naturligvis masser af fødevarer involveret. Her er listen over vinderne i de fødevarerelaterede brancher, med deres læreplads i parentes: Bager: Linda Katrine Holst Kjeldsen, Tistrup (Hvide Sande Bageri) Gourmetslagter: Jacob Bredal, Hillerød (Slagter Schmelling, Gilleleje) Kok: Elisabeth Madsen, Aalborg (Musikkens Hus, Aalborg) Konditor: Mette Cæcilia Markmann-Eriksen, Vejen (Kageriget, Holsted) Slagter: Alex Svingholm Hindsberg, Aabenraa (Danish Crown, Blans) Smørrebrød og catering: Frederik Mejlvang Brunhøj, Randers (Norevent, Randers) Tjener: Andreas Kobs Laursen, Risskov (Restaurant Domestic, Aarhus)