23948sdkhjf

Jysk bryghus vil 10-doble produktionen

På Skanderborg Bryghus blev der sidste år brygget og tappet godt 400.000 liter øl. Ambitionen er at nå op på det 10-dobbelte, og det skal aftaler med andre producenter gerne være med til at opnå.

Det fortæller direktør Anders Laursen til Viborg Stifts Folkeblad.

- Der findes mange mikrobryggerier, der har gode kompetencer og en dygtig brygmester, men som måske mangler den kapacitet og det know-how, som vi sidder med, for at kunne tage det sidste skridt videre. Der kan vi tilbyde dem muligheden for at brygge på vores anlæg, hvor de for det første bliver sikret en ensartethed i øllet, og for det andet en høj kvalitet, da vores anlæg sørger for, at der er styr på processen fra stat til slut, siger han til avisen.

Bryggeriet blev skabt i 2015 af syv venner, der gennem en årrække havde brygget øl på hobbyplan, da de besluttede sig for at sælge folkeaktier for at etablere et lokalt bryghus. Det lykkedes så godt, at de kunne åbne Skanderborg Bryghus med 18 gæringstanke og to bryggetanke på hver 500 liter. Men allerede efter et par år viste de 100.000 liter øl, som bryggeriet kunne levere årligt, sig at være for lidt.

En aktieudvidelse førte til, at bryghuset i slutningen af 2018 købte det nuværende, gennemautomatiserede anlæg, der omfatter 27 gærings- og fermenteringstanke. Ifølge Anders Laursen formentlig et af de mest moderne mikrobryggerier i Nordeuropa. Han anslår i Viborg Stifts Folkeblad , at der alt i alt nu er investeret 75-80 millioner kroner i bryghuset, som har 18 ansatte.

Originalartikel: https://viborg-folkeblad.dk/artikel/skanderborg-bryghus-brygger-p%C3%A5-planer-om-at-s%C3%A6lge-mere-end-%C3%B8l
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fiskefabrik-direktør: Vi har været rimeligt krise-resistente

Rapport: Dansk erhvervsliv bløder milliarder

Over 10.000 virksomheder har søgt om lønkompensation

Undgå opsigelser: Send medarbejderne på kursus i Digitalt Salg

Nordisk Mejerikongres udsat

Her er ikke skyggen af gluten

Nyhedsbrev

15.464 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Glutenfri bagerisucces har fordoblet omsætningen og vil nu bygge nyt

Online Avis Arkiv

Madklubbens ejer garanterer alle ansatte jobbet

- Nu gælder det om at pleje netværk, hvis man vil eksportere

Snuse-sensor skal ud og afsløre friskheden på kød og fisk

Gorm's-ansatte går kraftigt ned i løn

Konkurser: - På én nat væltede det ind med henvendelser

Frygten for at gå konkurs eksisterer i stort set alle brancher, men især enkeltmandsvirksomhederne er lige nu i panik, lyder det fra konkursernes frontlinje.

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Ingen tegn på at coronakrisen vil skabe fødevarekrise

Succes: AB Caterings ja tak-pakker bliver revet væk

Fødevaredirektør i milliardkoncern ved godt mod: - Vi er vant til at håndtere kriser

Co-Ro: Kina er på vej op igen

4.690 virksomheder har søgt lønkompensation på et døgn

Lagkagehuset vil ikke betale fuld husleje

Kohberg lukker for bake-off

Spiritusproducent vil lave enorm produktion af håndsprit

Hurtigt farvel: Ny Naturmælk-mælk droppet

Coop vil hjælpe producenter med direkte salgskanal

Pressede virksomhedsejere lægger hjemmeside ned

Restaurantkæde har fyret alle ansatte

Carlsberg på lavt blus - 200 arbejder hjemmefra

Danish Crown holder skansen, men opfordrer til at søge job

Summerbird både fyrer og hjemsender

Energidrik-kæmpe får ny direktør

Salling Group udbetaler en halv milliard til leverandører

Også Danepork har skiftet kundefokus

Guide: Sådan får din virksomhed lønkompensation

Cateringfirma brændte inde med 6.000 kuverter

Kødgrossist: - Er nødt til at fyre trods hjælpepakke

3F: Trepartsaftale er et afgørende værn mod massefyringer

SMVdanmark: Selvstændige lades i stikken

Hamstring: Netto smed fyldte kurve med mad ud

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Laseroperatør søges

Vælg den rigtige metode til at fjerne statisk elektricitet

Deltag i Konkurrencen - Vind månedens pakke med rundsling!

Vi oversætter stadig på højtryk!

Pro-Plast ApS er klar..

Dataopsamling giver konkrete resultater på kort tid

Maskinbygger fik konkurrencefordel og høj kundetilfredshed

AutoCAD Grundlæggende

BONFIGLIOLI forhandles af Salicath ApS

STEMPELVENTIL – Hvad er fordelene?

Vi er her som vi plejer

Leverance til kunde, med yderst tilfredse medarbejdere.

Poly Chain Carbon Volt

Corona Skilte og Folier?

70 år med Klingspor Kronenflex® skæreskiver

Hvad har Scanmaster og hygiejnebind tilfælles?

Det er tid til vedligehold af dine maskiner?

Fødevareafsætningen i akut forandring

Måling af statisk elektricitet

Undgå tunge manuelle løft med en vakuumhåndteringsløsning!

Pakninger, som sidder lige i skabet!

Hvordan virker UVC i forhold til Coronavirus?

Home Use Test: Få indsigt i forbrugernes smagspræferencer

More Power in Less Space!

Ingeniørens trøst - Tip fra Siemens

Send til en kollega

0.235