23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Ny rekord for salget af økoæg

Årets første seks måneder gav en ny rekord i salget af økologiske æg, som rundede 4 mio. kg.

Salget af økologiske æg går fortsat glimrende.

Således rundede salget i første halvår af 2011 de 4,2 mio. kg., hvilket er en fremgang på 13 procent i forhold til 2010.

Fremgangen skal endda ses i lyset af, at det samlede salg af æg er faldet med 6 procent, oplyser Landbrug & Fødevarers netmagasin foodculture.dk.

- De nye tal viser, at hvert femte æg er økologisk, og det er en rekordhøj andel. Hvis den positive udvikling fortsætter resten af året, kommer vi også til at se en samlet rekord for salg af økoæg, siger Kirsten Lund Jensen, Økologichef i Landbrug & Fødevarer.

Det er dog fortsat buræg, der sælger bedst. Faktisk spiser danskerne flere buræg end fritgående, økologiske eller skrabeæg til sammen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125|