23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Himmerlandskød gør klar til at udvide kapaciteten

















20 år med konstant fremgang i antallet af slagtninger begynder nu for alvor at presse kapaciteten hos Himmerlandskød, som derfor er ved at planlægge "en større udvidelse" på koncernens slagteri i Aalestrup i Nordjylland. - Vi har simpelthen for lidt plads, så vi skal have fundet ud af, hvad vi gør. Vi skal have truffet en beslutning her i løbet af foråret, siger direktør Lars Andersen, som har forskellige muligheder i spil. Han kan derfor endnu ikke sige, om det ender med en decideret tilbygning, eller om der eventuelt kan rokeres om i de eksisterende bygninger. Alt afhængig af, hvilken løsning det ender med, håber han at have udvidelsen på plads inden nytår. Himmerlandskød slagtede sidste år cirka 104.000 stykker kvæg, deraf 54.000 i Aalestrup. Resten var nogenlunde ligeligt fordelt på koncernens to andre slagterier, Nordic Beef i Hadsund og Kjellerup Eksportslagteri. -Vi har en ambition om, at vi gerne skal til at slagte endnu flere dyr. Lige nu har vi 2.200-2.300 leverandører, og der kommer hele tiden henvendelser fra nye, der gerne vil levere til os. Den interesse kommer af, at vi behandler folk ordentligt - siger, hvad vi gør, og gør, hvad vi siger, konstaterer direktøren.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.109