23948sdkhjf

Ny direktør skal hjælpe Kastberg ud i verden

Med ansættelsen af en direktør i form af den erfarne forretningsudvikler Jes Nordentoft har indehaveren af Kastberg Is, Joachim Kastberg, nu øjnene rettet mod eksportmarkederne.

Jes Nordentoft skal blandt andet tage sig af alt, der drejer sig om personale, budget og lagerstyring, hvor sidstnævnte nu for første gang foregår elektronisk. Og med to ledere i stedet for én bliver der altså også tid til at tænke ud af Danmark.

- Jeg har gennem årene sagt nej til rigtig mange henvendelser, blandt andet fra Sydkorea, Frankrig, Norge og Sverige. Jeg har aldrig turdet at sige ja, fordi jeg var bange for at drukne i det, men det tør jeg om kort tid. Vi laver også en aktiv salgsindsats i udlandet, siger Joachim Kastberg, som ikke ved, hvilket land der først får Kastberg Is fragtet ind fra Danmark.

Egen chokolade
Jes Nordentoft har en baggrund i forretningsudvikling fra blandt andre Nestlé og fra konsulenthuset Accelerace, hvor Joachim Kastberg lærte ham at kende i et iværksætterforløb.

Læs også: Splinterny isfabrik er på plads i Herning

Med den nye direktør på holdet vil Joachim Kastberg nu bruge mere af sin tid på forretningsudvikling. I forvejen har han fået udviklet sin helt egen chokolade - Kastbergs Dark Organic - via et ophold hos chokoladeeksperterne hos Callebaut i Paris. Drømmen er at udvide virksomhedens egne produkter til også at omfatte eksempelvis en vaniljemark på Madagaskar og en egenproduktion af bær.

Som det er nu, bliver der købt bær ind fra mange forskellige kilder, men solbærrene har der altid stået Kastberg på: De kommer fra den solbærplantage, som Joachim Kastbergs forældre driver ved Silkeborg. Selve marmeladen får han fremstillet hos Give Konfekture.
Mere om: Kastberg Is
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Kokkelandshold sikrer første danske OL-guld nogensinde

Plantebaserede fødevarer i fokus på fuldt booket konference

Pizzakæde vil åbne 50 nye steder

Arla sælger mere: Brandede produkter trækker væksten

Stjernekok efter kæmpehæder: Der er håb for gastronomien

Award-klar: Her er årets innovative ildsjæle

Nyhedsbrev

15.377 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Restaurant mistede sin Michelinstjerne efter 23 år

Online Avis Arkiv

Danish Food Cluster klar til Christiansborg

Juicefirma-stifter blev bortvist efter »fundamentale fejl«

Himmerlandskød: Her er vores plan for Arla-mejeri

Ægtepar med to stjerner: Vi drømmer om mere

Alchemist brager ind med to Michelinstjerner

Arla vil superkøle sig til nye markeder

Nyt fødevarenetværk dyrker det lokale

Dansk michelinregn skal dryppe på hele landet

Efter et år som ostedirektør: Jeg har jo Nordex på rygraden

Himmerlandskød gør klar til at udvide kapaciteten

Dansker vil sætte sig på det globale marked for plantebaseret "kød"

Sukkerfri sodavand er på hastig fremmarch

Michelin-restauranters bundlinjer på markant optur

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Hanegal forventer voldsom kødfri fremgang

Kødfolk henter penge i Løvens Hule

Kornforhandler præsenterer ”utilfredsstillende” regnskab

Rømø Shellfish får grønt lys til at fortsætte østers-eventyret

Randers Street Food åbner med kæmpeshow

Bryggeri klar med en anti-voldtægts-øl

Lokal slagter lander aftale med Coop

Coca-Cola-automat byder på 117 forskellige læskedrikke

Analyse: Virksomhedsledere vil jagte ansatte i år

Cees ’t Hart går knap tre millioner ned i løn

København får nyt madlaboratorium

Bryggeriet Åben spinder guld på øl-kåring

Asiatiske markeder løfter Carlsbergs ølsalg

Randers Street Food forsinket igen

Tusinder ville have billige Kims-produkter på åbningsdag

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kranservice

Tip #2: Succesfuld dispensering af 2-komponent materiale

Genvind op til 72% af din energi som varme

Hvad er 3D scanning?

Nu får du ekstra skarpe priser på KROGE, OPHÆNG og STATIVER!

INOXPA udbygger programmet af pulvermixere.

Komplette faldsikringssæt fra Carl Stahl A/S

Har du hørt om vores kurser i Sikker Anhugning? (VIDEO)

Sådan undgår du at fare vild mod ISO 22000:2018

Produktnyhed fås kun hos Hans Følsgaard

Tjek Pumper fra KH-Technic ApS!!

PCSCHEMATIC Cabledim: Styr på 30% og 70% reglerne

TESTO – moderne klimakamre til klima- og temperaturtest

Genvind op til 72% af din energi som varme

Forvirring omkring korrekt brandgodkendelse

State-of-the-art lagerløsninger på LogiMAT 2020

Nye greb og maskindele til fødevareproduktion

AUTOMATIONSTOGET forlader stationen!

Indstøbning af kabler hos Gravlund Industrigummi A/S

SICK udvider

Hvor mange medarbejdere kan du få ved at forsikre din elpris

Load test af 110 tons løfteåg (VIDEO)

Få plads til flere varer med fødevaregodkendte reoler.

Lemvigh-Müller udvider på svejsemaskiner

Produktnyhed fra Hans Følsgaard

Send til en kollega

0.14