23948sdkhjf

Ny direktør skal hjælpe Kastberg ud i verden

Med ansættelsen af en direktør i form af den erfarne forretningsudvikler Jes Nordentoft har indehaveren af Kastberg Is, Joachim Kastberg, nu øjnene rettet mod eksportmarkederne.

Jes Nordentoft skal blandt andet tage sig af alt, der drejer sig om personale, budget og lagerstyring, hvor sidstnævnte nu for første gang foregår elektronisk. Og med to ledere i stedet for én bliver der altså også tid til at tænke ud af Danmark.

Læs også: Ny isfabrik laver ingen ens bøtter

- Jeg har gennem årene sagt nej til rigtig mange henvendelser, blandt andet fra Sydkorea, Frankrig, Norge og Sverige. Jeg har aldrig turdet at sige ja, fordi jeg var bange for at drukne i det, men det tør jeg om kort tid. Vi laver også en aktiv salgsindsats i udlandet, siger Joachim Kastberg, som ikke ved, hvilket land der først får Kastberg Is fragtet ind fra Danmark.

Egen chokolade
Jes Nordentoft har en baggrund i forretningsudvikling fra blandt andre Nestlé og fra konsulenthuset Accelerace, hvor Joachim Kastberg lærte ham at kende i et iværksætterforløb.

Læs også: Splinterny isfabrik er på plads i Herning

Med den nye direktør på holdet vil Joachim Kastberg nu bruge mere af sin tid på forretningsudvikling. I forvejen har han fået udviklet sin helt egen chokolade - Kastbergs Dark Organic - via et ophold hos chokoladeeksperterne hos Callebaut i Paris. Drømmen er at udvide virksomhedens egne produkter til også at omfatte eksempelvis en vaniljemark på Madagaskar og en egenproduktion af bær.

Som det er nu, bliver der købt bær ind fra mange forskellige kilder, men solbærrene har der altid stået Kastberg på: De kommer fra den solbærplantage, som Joachim Kastbergs forældre driver ved Silkeborg. Selve marmeladen får han fremstillet hos Give Konfekture.
Mere om: Kastberg Is
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Her er ikke skyggen af gluten

Glutenfri bagerisucces har fordoblet omsætningen og vil nu bygge nyt

Madklubbens ejer garanterer alle ansatte jobbet

Undgå opsigelser: Send medarbejderne på kursus i Digitalt Salg

- Nu gælder det om at pleje netværk, hvis man vil eksportere

Gorm's-ansatte går kraftigt ned i løn

Nyhedsbrev

15.464 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Konkurser: - På én nat væltede det ind med henvendelser

Frygten for at gå konkurs eksisterer i stort set alle brancher, men især enkeltmandsvirksomhederne er lige nu i panik, lyder det fra konkursernes frontlinje.

Online Avis Arkiv

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Ingen tegn på at coronakrisen vil skabe fødevarekrise

Snuse-sensor skal ud og afsløre friskheden på kød og fisk

Succes: AB Caterings ja tak-pakker bliver revet væk

Fødevaredirektør i milliardkoncern ved godt mod: - Vi er vant til at håndtere kriser

Co-Ro: Kina er på vej op igen

4.690 virksomheder har søgt lønkompensation på et døgn

Lagkagehuset vil ikke betale fuld husleje

Kohberg lukker for bake-off

Spiritusproducent vil lave enorm produktion af håndsprit

Hurtigt farvel: Ny Naturmælk-mælk droppet

Pressede virksomhedsejere lægger hjemmeside ned

Coop vil hjælpe producenter med direkte salgskanal

Få overblik over Europas corona-restriktioner

- Vi er brændt inde med 100.000 salathoveder

Carlsberg på lavt blus - 200 arbejder hjemmefra

Restaurantkæde har fyret alle ansatte

Ingen hjælp: Ny flødebollefabrik ramt af ekstremt dårlig timing

Danish Crown holder skansen, men opfordrer til at søge job

Summerbird både fyrer og hjemsender

Energidrik-kæmpe får ny direktør

Salling Group udbetaler en halv milliard til leverandører

Også Danepork har skiftet kundefokus

Guide: Sådan får din virksomhed lønkompensation

Cateringfirma brændte inde med 6.000 kuverter

Kødgrossist: - Er nødt til at fyre trods hjælpepakke

3F: Trepartsaftale er et afgørende værn mod massefyringer

SMVdanmark: Selvstændige lades i stikken

Hamstring: Netto smed fyldte kurve med mad ud

Corona: Dansk bøfkædes omsætning er halveret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Deltag i Konkurrencen - Vind månedens pakke med rundsling!

Vi oversætter stadig på højtryk!

Pro-Plast ApS er klar..

Dataopsamling giver konkrete resultater på kort tid

Maskinbygger fik konkurrencefordel og høj kundetilfredshed

AutoCAD Grundlæggende

BONFIGLIOLI forhandles af Salicath ApS

STEMPELVENTIL – Hvad er fordelene?

Vi er her som vi plejer

Leverance til kunde, med yderst tilfredse medarbejdere.

Poly Chain Carbon Volt

Corona Skilte og Folier?

70 år med Klingspor Kronenflex® skæreskiver

Hvad har Scanmaster og hygiejnebind tilfælles?

Det er tid til vedligehold af dine maskiner?

Fødevareafsætningen i akut forandring

Måling af statisk elektricitet

Undgå tunge manuelle løft med en vakuumhåndteringsløsning!

Pakninger, som sidder lige i skabet!

Hvordan virker UVC i forhold til Coronavirus?

Home Use Test: Få indsigt i forbrugernes smagspræferencer

More Power in Less Space!

Ingeniørens trøst - Tip fra Siemens

Beskyt brugerne af dine maskiner, nemt og overskueligt.

Service og vedligehold på ventilationsanlæg.

Send til en kollega

0.187