23948sdkhjf

Nu kan du indstille din favorit til årets fødevarepriser

Igen i år kårer Landbrug & Fødevarer Danmarks dygtigste fagfolk fra madverdenen, når de uddeler Slagterprisen, Kantineprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen.

Økologiske Køkkenroser skifter i år navn til Køkkenprisen. Prisen hylder stadig madprofessionelle, der hver dag gør en indsats for at hæve måltidskvaliteten og økologiprocenten i landets offentlige køkkener.

- Der er et højt ambitionsniveau ude i køkkenerne og med det nye navn og de skærpede kriterier, hæver vi nu barren for prisen og sikrer, at den er tidssvarende. Med fokus på økologi, kulinaritet og ansvarlighed som de bærende elementer får vi nu sat ekstra gang i den positive udvikling, vi allerede i dag ser hos de nominerede, siger prisansvarlig for Køkkenprisen, konsulent Kristian Ploug Grut.

Hvem kan indstilles?
Landbrug & Fødevarer leder efter kandidater, der går den ekstra mil i forhold til måltidet, kunderne og i de gode fødevarers tjeneste. Madprofessionelle, der sætter en ære i at udføre godt madhåndværk. Og som har et sortiment, der både udfordrer og er tilpasset målgruppen.

- Så hvis du kender en butik, et køkken eller en kantine, der skal nomineres, hører vi gerne fra dig, for de bedste skal hyldes, siger Kristian Ploug Grut.

Respekt og anerkendelse
- Priserne er med til at sikre og hæve det høje niveau i fødevarebranchen. Hver pris har sin egen jury af højtspecialiserede fagfolk, og juryens kriterier og forventninger er høje, siger prisansvarlig for Slagterprisen og Mejeriprisen, chefkonsulent Vickie Enné Ryge.

Det er nemlig ikke helt uden betydning at vinde prisen; det giver anerkendelse og respekt - både blandt kunder og kollegaer i branchen.

- Og så kan det ses på bundlinjen, siger Vickie Enné Ryge

Læs mere om alle priserne og indstil din favorit på goderaavarer.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063