23948sdkhjf

Kødfolk henter penge i Løvens Hule

Når de to indehavere af kødhandelsvirksomheden mrbeef.dk, Ole Østberg og Bjørn Lundsgaard, i aften optræder i DR-programmet Løvens Hule, får de to af investorløverne med ombord. Både Jacob Risgaard og Jan Dal Lehrmann har således købt sig ind i Ringkøbing-virksomheden med en ejerandel på hver 10 procent.

Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern .

Samtidig er Jan Dal Lehrmann blevet bestyrelsesformand og Jacob Risgaard menigt bestyrelsesmedlem i Mr Beef.

- Vi blev kontaktet af det produktionsselskab, der skaber Løvens Hule. De havde set, at vi sidste år løb med prisen som "Årets Iværksætter" i Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi havde ikke selv tænkt på, om vi skulle være med i det program. Og vi skulle jo også lige mentalt overveje, om vi overhovedet ville sælge noget af virksomheden. For det går jo godt, og vi vækster. Men til sidst valgte vi at sige ja til at være med, fordi der jo skal ske noget ekstraordinært, hvis vi skal op i et nyt level, siger Ole Østberg til dagbladet.

Han forventer, at eksponeringen på tv medfører rigtig mange ordrer de kommende dage. Og at der ved årets udgang er 10 medarbejdere i virksomheden mod de nuværende seks.

Ifølge Dagbladet Ringkøbing-Skjern sendte Mr Beef cirka 18.000 pakker kød ud sidste år og regner med dobbelt så mange i år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126