23948sdkhjf

Euro Pool System opkøber LPR

De to selskaber fortsætter nu som én samlet koncern.
Euro Pool System har købt 100 procent af aktierne i La Palette Rouge (LPR), så de to firmaer samler aktiviteterne fremadrettet i én koncern.

- LPR forsætter med at betjene og udvikle samtlige eksisterende markeder og kunder. Hertil kommer, at både LPR og Euro Pool System agter at udbygge produktudvalget med en generelt accepteret og integreret bakke- og palleløsning af høj kvalitet. Handlen styrker vores PAN-europæiske tilstedeværelse og netværk, konstaterer de fusionerede selskaber om konsekvenserne for kunderne.

LPR ledte efter nye aktionærer
LPR har siden 2006 været ejet af en privat kapitalfond, som efter den normale beholdningsperiode på fem år stod foran en fornyelse af porteføljen.

Det gav anledning til at se sig om efter nye aktionærer.

Euro Pool Systems med fire gode grunde
Euro Pool Systems oplister en hel række af argumenter for opkøbet:

• Euro Pool System International B.V. er Europas største logistiske serviceudbyder inden for plastkasser til frugt og grønt, og gik som sådan i gang med en dedikeret vækststrategi.

• Euro Pool Systems kernevirksomhed er styring af aktiver via komplekse distributionsnetværk, dvs. Europæiske detailvirksomheder.

• For kunderne er både LPR og Euro Pool System innovative, trimmede organisationer med en fremragende evne til at få tingene gennemført - alt sammen noget, der bygger på mange års ekspertise og erfaring.

• De to virksomheders geografiske placering er et perfekt match, der giver gensidige muligheder for at forstærke positionen og sætte gang i væksten. Vækstudsigten på både markedet for plastkasser og paller er attraktiv, og med stort vækstpotentiale.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093