23948sdkhjf

Dan Ducks andesalg er gået helt i stå

Han vil helst ikke tænke i konkursbaner, men direktøren for Dan Duck i Struer, Hardy Eskildsen, er alligevel ikke helt sikker på, at virksomheden kommer til at overleve den sag om en fejlagtig kontrolrapport, han har kæmpet med siden jul.

Rapporten, der hængte Dan Duck ud som et slagteri med dårlig hygiejne, har ifølge direktøren betydet, at Dan Duck endnu ikke har indgået en eneste aftale om salg i år. Sidste år på samme tidspunkt var der solgt over 95 procent af 2019-produktionen, fortæller han.

- Hvordan kan I overleve det?

- Jeg håber da, at vi inden længe får gang i salget, og jeg har også troen på det. Vi sætter årets produktion i gang i marts, hvor vi slagter ænder til frost. Risikoen for en konkurs er altid til stede, og vi står i en ekstremt alvorlig situation. Men hvis jeg ikke troede på, at vi overlever, sad jeg nok ikke og kæmpede hver dag, konstaterer Hardy Eskildsen.

Han fremhæver, at skulle det ende med en lukning af Dan Duck, vil det ramme hele den danske andebranche med fatale konsekvenser:

- Hvis vi ikke er her, så er der ingen andeproduktion i Danmark. Vi slagtede sidste år 570.000 ænder, og uden os vil producenterne ikke kunne få slagtet, og så må de stoppe. Så forsvinder de arbejdspladser også.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172