23948sdkhjf

Hilton-direktør erkender kødproblemer

Udrulningsplanene har været for ambitiøse for det moderne paknings- og forædlingsanlæg, der leverer kød til Coop-kædens butikker.
Lav leveringssikkerhed og vigende avance er blandt de ulemper, som har givet butikschefer i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, LokalBrugsen, Fakta og Irma grå hår i forbindelse med etableringen af Hilton Foods Danmark.

Det supermoderne anlæg for pakning og forædling af kød, som Coop har etableret sammen med den britiske kødvirksomhed Hilton Food Group ved Hasselager Ferskvarecenter syd for Aarhus, har siden 1. april forsynet 1.200 butikker med kød.

Men leverancerne har været svingende, og indkøbsdirektør Jan Madsens ord om, at etableringen ville være ” en kolossal styrkelse af vores konkurrencekraft på kød ” har ikke holdt hele vejen.

Ambitiøst mål for 2012
Det erkender Jacob Pedersen, der er direktør i Hilton Foods Danmark, nu over for magasinet ”Butikslederen”.

- Set i bakspejlet har vi gabt over for meget fra starten. Det tager jeg ansvaret for sammen med Coop. Vi har i fællesskab været med til at vedtage den udrulningsplan, der blev lagt for butikkerne, siger Jacob Pedersen.

Han lader sig dog ikke slå ud af startvanskelighederne.

- Vores konkurrenter sukker af misundelse over vores supermoderne anlæg. Det har de også god grund til at gøre, for jeg véd, det bliver godt, og at Hilton vil blive en stor fordel for alle butikkerne under Coop. Det skal bare have tiden til at blive kørt rigtigt i stilling, siger Jacob Pedersen, som allerede nu ser fremad mod endnu bedre tider.

- Vi har i fællesskab lagt et godt og ambitiøst volumenmål for 2012. Hvor højt, vi sætter overliggeren, kan jeg af konkurrencemæssige årsager ikke oplyse. Men det er højt, og jeg er sikker på, at vi nok skal opfylde det.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094