23948sdkhjf

Supermarkedstjek: Hvem åbner og hvem lukker?

Food Supply giver overblikket over, hvilke supermarkeder der er lukket for nylig og hvilke, der åbner i den nærmeste fremtid.
Borgere genåbner Spar-købmand
En dårlig økonomi tvang for et par uger siden Spar i Sønder Hygum til at lukke, men onsdag kunne købmanden genåbne, efter at otte lokale borgere havde støttet foretagendet ved at købe en andel på 50.000 kr. hver.
En af investorerne er den nyudnævnte købmand i butikken Calle Laugesen.
- Jeg er sikker på, at det er en god investering. Opbakningen fra de lokale er enorm, folk vil virkelig det her, siger Calle Laugesen til DR P4 Esbjerg.

SuperBest lukker i Vordingborg og Sorø
Vigende andele og hård konkurrence fra discountkæderne tvinger SuperBest til at lukke i både Sorø og Vordingborg.
Dermed nåede de to butikker ikke at få gavn af kædens ny strategi, hvor man netop slår på også at være en discountbutik.

Kiwi vil åbne flere butikker i Kolding
Om to uger åbner den første Kiwi Minipris i Nr. Bjert, men står det til dagligvarekæden selv, er der flere butikker på vej i Kolding-området i de kommende år.
- I en by af Koldings størrelse er der plads til mere end én Kiwi, siger adm. direktør Bjarne Bak til JydskeVestkysten.
Butikken i Nr. Bjert er kædens 75. i Danmark, men målet er at åbne et sted mellem 75-125 nye butikker fordelt over hele landet.

Lidl åbner på Østerbro
Der var mødt masser af kunder op, da Lidl torsdag morgen åbnede sin første butik på Østerbro i København.
Butikken – der er kædens nummer 84 i Danmark – skal i det daglige bestyres af Patrick Balle.

Rotter lukker endnu en butik
Endnu en butik har nu måttet dreje nøglen som følge af rottebesøg.
Det drejer sig om Merko i Rønnede på Sjælland, som i sidste uge lukkede da, omsætningen var faldet til det halve efter et rottebesøg.
Butikken lukkede en enkelt uge i juli, da man fandt rotteekskrementer på lageret, og siden har kunderne altså holdt sig væk.
Også SuperBest i Fredericia Vestcenter måtte tidligere lukke på grund af ubudne rottegæster, skriver business.dk.

SuperBest udvider i Kennedy Arkaden, Aalborg
En fordobling af facaden og frontbutikken samt en butiksudvidelse med over 200 kvadratmeter og masser af nye fast food-produkter til de forbipasserende.
Det er, hvad SuperBest i Kennedy Arkaden i Aalborg nu kan lokke med.
- Vi udvider grill- og bagerafdelingen med ekstra plads i forbutikken. SuperBest får køl til kager, og ved siden af tørkager tilbyder vi nu lagkager og flødeskumskager. Pølse- og grillprodukter udvides med lune foccaciaer og pølsehorn, som bages løbende hos bageren, siger købmand Michael Andersen til Nordjyske Ugeaviser.
Udvidelsen skal blandt andet stille efterspørgslen på salg af morgenmad i Kennedy Arkaden, der er knudepunkt for mange nordjyske rejsende.

Blistrup får ny Netto
Netto forventer at åbne en butik i Blistrup i løbet af foråret.
I forvejen har kæden ekspanderet stort i Gribskov Kommune, hvor der for nylig er blevet åbnet et supermarked i Vejby, mens en ny Netto står klar i Ramløse til december.
Det skriver Nordkysten.nu.

Netto i Masnedsund går med flytteplaner
På et møde i sidste måned sagde miljø- og klimaudvalget i Vordingborg Kommune god for, at der bliver arbejdet videre med en lokalplan, som gør det muligt at flytte Netto i Masnedsund. Det er Fritz Schur Gruppen A/S, som har ansøgt kommunen om, at der udarbejdes en lokalplan for området ved den nuværende Netto og sydlige del af Godshotellet i Masnedsund, hvilket gør det muligt at flytte Netto-butikken. Arbejdet med lokalplanen igangsættes i begyndelsen af 2012. Projektet indebærer en flytning af Netto til den sydlige del af Godshotelbygning. Der skal også etableres yderligere tre butikslejemål samt en café i området.
Sydsjællands Tidende

Føtex lukker og flytter
Føtex i Borgergade, Silkeborg, har sidste åbningsdag den 22. oktober. Ugen efter åbner en ny Føtex dog på Nørrevænget, men i mellemtiden vil det ”gamle” varehus altså stille og roligt blive tømt for varer.
Varehuschef Poul Erik Hansen håber, at kunderne i ”lukkeugen” vil benytte Føtex på Torvet, siger han til Ekstra Posten.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094