23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Carlsberg Danmark A/S
Administrerende direktør Jørn Tolstrup Rohde er fratrådt som formand, men forbliver i bestyrelsen. I stedet er koncernfinansdirektør Jørn Peter Jensen indtrådt som ny formand.

Carlsberg Group
Janda Campos, er blevet udnævnt til vice president for CSR og Public Affairs. Samtidig er Anders Bering blevet ansat som ny senior manager for Public Affairs.

Dansk Design Center
Arkitekt, designer og associate director i Arup, Nille Juul-Sørensen, er ansat som ny administrerende direktør i Dansk Design Center. Han overtager stillingen fra Christian Scherfig, der fratræder ved udgangen af april måned.

Nille Juul-Sørensen tiltræder som adm. direktør for Dansk Design Center den 14. november

Dansk Erhverv
Mette Feifer er blevet udnævnt til ny markedsdirektør med ansvar for området Oplevelse & Velfærd, Søren Friis Larsen er blevet udnævnt til markedsdirektør med får ansvar for området rådgivning og videnservice, Lene Court-Payen er blevet udnævnt til udviklingsdirektør for den nyetablerede afdeling for strategi, udvikling og organisationens interne HR. Derudover er Kristoffer Klebak blevet udnævnt til ny chef for EU og International Afdeling.

Dansk Erhverv er en erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening, der repræsenterer 20.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og velfærd og transport.

Diageo Denmark A/S
Jens Christian Collin Erichsen er udtrådt af bestyrelsen til fordel for Gábor Illés, Ungarn.

Foodservice Danmark A/S
Henrik Gundelach og Bent Pedersen er begge udtrådt af bestyrelsen til fordel for Anders Colding Friis og Torbjørn Rankin Malmsteen. Førstnævnte er samtidig indtrådt som formand.

FoodService Danmark udgøres af Dagrofa S-Engros og Catering Engros.

WCB Ice Cream ApS
Ove Børge Dalum er udtrådt af bestyrelsen.

WCB Ice Cream ApS er en verdensomspændende leverandør af is-udstyr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079