23948sdkhjf

Ny direktør i Palsgaard A/S

Emulgatorvirksomheden fra Palsgaard ved Juelsminde rokerer rundt i toppen.
Jakob Thoisen er fra dags dato ny administrerende direktør i emulgatorvirksomheden Palsgaard A/S, mens Birger Brix forbliver arbejdende bestyrelsesformand og administrerende direktør i holdingselskabet Palsgaard Gods A/S.

Virksomheden fra Palsgaard nær Juelsminde har i mange år opereret med en tredelt ledelse bestående af en salgsdirektør, en produktionsdirektør og en økonomidirektør, mens Birger Brix, der er formand for Palsgaard A/S’ bestyrelse i praksis har fungeret som adm. direktør.

- Men Palsgaard A/S er blevet en international virksomhed, og derfor har vi vurderet, at tiden var inde til en mere traditionel struktur, siger Birger Brix til Horsens Folkeblad som begrundelse for, at direktørrollen nu overtages af den 47-årige Jakob Thoisen.

Palsgaard A/S har på det seneste ekspanderet massivt i udlandet , hvor man i alt har 11 datterselskaber i lande Holland, Frankrig, Mexico, USA, Brasilien og Asien .

Med direktørudnævnelsen frigøres en del af 58-årige Birger Brix’ tid til at arbejde i Schou-Fondet, der ejer Palsgaard A/S, hor han fungerer som daglig leder.

Læs: Flere nyheder fra bestyrelser og direktionsgange i fødevareindustrien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188