23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Fødevarekontrol forsvarer sig mod anklager

Vi er skam også ude og tjekke virksomhederne om aftenen og i weekenderne, lyder det.
i den normale kontortid











Oven på anklager om, at Fødevarekontrollen kun er til stede på landets spisesteder , svarer myndigheden nu tilbage. - Vi har ikke grund til at tro, at en fødevarevirksomhed, der har styr på tingene fra mandag til fredag, pludselig lader det hele sejle i weekenden, siger Bettine Aundrup, kontorchef i Fødevarekontrollens kontrolstyringskontor, til 24timer Selv om kun cirka 1 procent af Fødevarekontrollens besøg er henlagt til weekenderne, mener kontorchefen, at det er den helt rette fremgangsmåde. - Så vi laver altså stikprøvekontroller i weekenden for at se, om der er noget, vi skal være opmærksomme på. Det bruger vi til at vurdere, om vi skal sætte hårdere ind i weekenderne med kampagner eller andet. Det har vi mulighed for med vores fleksible kontrolkoncept, og det gør vi gerne om nødvendigt, siger Bettine Aundrup.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.099