23948sdkhjf

Bryggeriet Vestfyen politianmeldt

Bryggeriet Vestfyen i Assens er af Fødevarestyrelsen blevet politianmeldt, fordi bryggeriet har opbevaret økologiske varer på et eksternt lager uden økologigodkendelse.

Det skriver fyens.dk.

Politianmeldelsen skyldes, at der ikke er nogle domme og derfor ingen retspraksis på området. Derfor har det været nødvendigt at drage politiet ind i sagen, hvilket ofte fører til, at sagen kommer for retten. Det siger, Susanne Netterstrøm, som er sektionsleder hos Fødevare Sjælland og Fyn, til fyens.dk.

Hos Bryggeriet Vestfyen understreger direktør Rasmus Damsted Hansen, at der ikke er noget snyd i sagen, og at produkterne ikke fejler noget. Han beklager, at der er
sket fejl, som ikke er blevet rettet trods en tidligere indskærpelse fra Fødevarestyrelsen.

- For det første er vi meget kede af det og ærgerlige over det i forhold til vores økologi. Vi troede, godkendelsen var på plads hos vores logistikpartner, for det har vi bedt om siden efteråret. Men vi har ikke tjekket op på det, siger direktøren til fyens.dk.

Han nævner også, at bryggeriet trak varerne ud af lageret samme dag, som Fødevarestyrelsen igen påpegede fejlen - og at lageret nu har fået godkendelsen på plads.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086