23948sdkhjf

Fødevarestyrelsen vil ikke diskutere Dan Duck-erstatning

Direktør Hardy Eskildsen hos Dan Duck i Struer håber stadig at få en millionerstatning fra Fødevarestyrelsen i sagen om en fejlagtig kontrolrapport i december - med det skal han ikke regne med.

Det fremgår af et brev, som Fødevarestyrelsen har sendt til Dan Ducks advokat, Hans Sønderby Christensen.

I brevet peger Fødevarestyrelsen på, at styrelsen ikke i forbindelse med kontrolbesøget 17. december på noget tidspunkt har lukket virksomheden eller nedlagt forbud mod produktion eller omsætning af virksomhedens produkter. På den baggrund anser Fødevarestyrelsen det ikke for relevant at indgå i drøftelser om kompensation, hedder det.

Dan Duck og Hardy Eskildsen håber, at der alligevel kan komme gang i en dialog med styrelsen. Han har fremlagt sin sag for Folketingets miljø- og fødevareudvalg, som er gået videre med sagen til fødevareminister Mogens Jensen (S). Ministeren afventer nu en redegørelse fra Fødevarestyrelsen. Den skal ligge klar senest 20. marts.

Ifølge TV Midtvest har ministeren i en skriftlig kommentar til tv-stationen skrevet, at "Fødevarekontrollen skal selvfølgelig ikke opleves som en modspiller, som jeg forstår, at Dan Duck oplever det". Derudover har han ikke nogen kommentarer, før han har læst den redegørelse, der er på vej fra Fødevarestyrelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125