23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danmarks (måske) mindste bryggeri klar til åbning

Ikast Mikrobryg åbner den 5. november med skolelærer Mads Deichmann Jensen som brygmester.












Skolelærer i arbejdstiden









Når Ikast Mikrobryg den 5. november holder officiel åbning ved Vin & Gavehuset Vinoble i Strøgcentret, kan det måske kalde sig for Danmarks mindste bryggeri. I hvert fald er det ikke megen plads, brygmester Mads Deichmann Jensen har at boltre sig på, når han fremstiller øl i den 35-40 kvadratmeter store og ombyggede garage ved hjemmet på Egon Fischers Vej. - Jeg har altid haft interesse for øl, især specialøl fra Belgien, siger Mads Jensen til aoh.dk om bryggeriets begyndelse, som tog fart for syv år siden. Da meldte Mads Jensen sig til et kursus i ølbrygning, som førte til en masse ølbrygning ved køkkenbordet. Det har så siden udviklet sig, og når Ikast Mikrobryg i starten af næste måned åbner, bliver det med tre faste varianter i sortimentet i form af Spinderokken og Uldjyden (to pale ale) samt Hosekræmmeren, der er inspireret af engelsk strong bitter. Ikast Mikrobryg vil desuden byde på sæsonbryg og netop nu er Mads Jensen i færd med at brygge juleøllet ”Special Time”. Ved siden af tjansen som brygmester er Mads Jensen skolelærer i Bording.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.094