Ikke nok med, at mange forbrugere skærer ned på antallet af store bøffer af hensyn til klimaet. Også coronakrisen skaber store problemer for den danske restaurantkæde A Hereford Beefstouw, der har 10 restauranter i Danmark, to i Australien og en i Grønland. Det fortæller ejer og direktør Lars Damgaard til Børsen. - Det er et helt enkelt regnestykke. Vores omsætning er halveret, siger han og lader forstå, at det er helt slemt i Australien, ikke mindst på grund en nedgang i antallet af turister. Direktøren håber, at virksomheden kan holde sorte tal på bundlinjen, når regnskabet for 2020 skal gøres op. Det afhænger dog af, hvornår coronavirussen er under kontrol. Selskabet bag A Hereford Beefstouw havde i det seneste regnskab et underskud på cirka otte millioner kroner, hvilket var kædens første tab nogensinde siden den første restaurant åbnede i 1971. Minusset skyldtes ikke mindst tab på værdipapirer.
Corona: Dansk bøfkædes omsætning er halveret
Ikke nok med, at mange forbrugere skærer ned på antallet af store bøffer af hensyn til klimaet. Også coronakrisen skaber store problemer for den danske restaurantkæde A Hereford Beefstouw, der har 10 restauranter i Danmark, to i Australien og en i Grønland. Det fortæller ejer og direktør Lars Damgaard til Børsen. - Det er et helt enkelt regnestykke. Vores omsætning er halveret, siger han og lader forstå, at det er helt slemt i Australien, ikke mindst på grund en nedgang i antallet af turister. Direktøren håber, at virksomheden kan holde sorte tal på bundlinjen, når regnskabet for 2020 skal gøres op. Det afhænger dog af, hvornår coronavirussen er under kontrol. Selskabet bag A Hereford Beefstouw havde i det seneste regnskab et underskud på cirka otte millioner kroner, hvilket var kædens første tab nogensinde siden den første restaurant åbnede i 1971. Minusset skyldtes ikke mindst tab på værdipapirer.