23948sdkhjf

Danish Crown stiller krav om skægbind

Hensynet til eksporten gør, at de ansatte i Svinekødsdivisionen nu skal dække ansigtsbehåringen til med en speciel maske.
Ansatte, der bærer et mere end daggammelt skæg, skal for fremtiden iklæde sig skægbind hos Svinekødsdivisionen under Danish Crown.

Kravet er vedtaget af hensyn til eksporten, siger kommunikationsdirektør Anne Villemoes.

- Vi får hele tiden besøg af kunder fra hele verden. Dem lytter vi meget intenst til, for at se om der er ting, vi kan gøre for at sikre en fødevaresikkerhed i verdenseliten. Hvis der bliver nævnt ting, så optimerer vi, den måde vi gør tingene på, siger hun til Landbrugsavisen.

Danish Crown bruger samlet set omkring en milliard kroner årligt på fødevaresikkerheden, da den er et af virksomhedens fremmeste argumenter for eksport.

- Det er den høje fødevaresikkerhed, der er betingelsen for, at vi er en af de eneste virksomheder i verden, der kan eksportere direkte ind i Kina uden at skulle igennem alle mulige fiks-fakserier. Og det er fødevaresikkerheden, der er forudsætning for vores eksport til Japan, siger Anne Villemoes med en tilføjelse om, at ”en vis procentdel” af de ansatte har barberet skægget af for at undgå brugen af skægbind.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078