23948sdkhjf

Arla henter ny dansk direktør hos Carlsberg

Arla Foods offentliggjorde mandag, at Helle Petersen er ansat som Senior Vice President i Arla Danmark. Hun får ansvar for Arlas danske forretning med en lang række af virksomhedens brands, innovationsarbejde og samfundsengagement - og ikke mindst arbejdet med at gøre Arla CO2-neutral i 2050 sammen med de danske andelshavere.

Helle Petersen overtager stillingen som landedirektør i Arla Danmark efter Jakob Bernhard Knudsen, som bliver kommerciel ansvarlig for Arlas europæiske forretning, med titlen Senior Vice President, Commercial Operations Europe.

Den nye landedirektør i Danmark kommer fra en 25 år lang karriere i Carlsberg, hvor hun blandt andet har arbejdet som global marketingdirektør for Tuborg og været udstationeret i udlandet i mere end 13 år.

- Jeg glæder mig meget over, at Helle nu kommer til Arla. Hun er en erfaren leder med imponerende resultater over en lang række forskellige markeder, regioner, brands og forretningsområder. Arla Danmark er en central del af vores forretning og spiller en nøglerolle i forhold til innovation for både brands og kunder, siger Peter Giørtz-Carlsen, der er Arlas Executive Vice President for Europa, i en pressemeddelelse.

Selv konstaterer Helle Petersen, at hun ser det som "et stort privilegium at få mulighed for at stå i spidsen for Arla Danmark og arbejde med virksomhedens ikoniske brands".

Helle Petersen er uddannet i økonomi fra Syddansk Universitet og har en mastergrad i økonomi og Business Administration fra Odense Universitet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094