23948sdkhjf

Karantænemad: Restaurant har slået sig på coronacatering

Corona-krisen har fået restauranten Generalen i Tranekær på Langeland til at gå nye veje ved at sælge mad ud af huset. De kalder det "karantænemad", skriver fyens.dk.

Indehaver Christian Pichardt besluttede at gå de nye veje, efter at to selskaber i weekenden blev aflyst - selskaber, som der var købt varer ind til. Maden blev sat til salg som karantænemad, så folk fredag og lørdag kunne hente røget laks til 75 kroner eller unghane i sennepsmarinade til 100 kroner. Alt, hvad der var lavet, blev solgt.

- Vi har lukket restauranten og har mistet 16 selskaber, og vi har intet tilbage af vores omsætning frem til midten af april. Så vi har ryggen mod muren, og gør vi ikke noget, har jeg ingen forretning til sommer. Så på den her måde kan kunderne støtte os, og jeg kan understøtte mine leverandører. Vi er nødt til at holde os i gang, siger Christian Pichard ifølge fyens.dk.

Trods succesen med catering har han måttet afskedige en medarbejder, mens andre er sat ned i tid og nogle sendt på tvunget ferie.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094