23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Også Danepork har skiftet kundefokus













Svineslagteriet Danepork ved Vejle slagter på helt normalt niveau og har trods coronakrise ikke de store problemer med at afsætte sine produkter, hverken herhjemme eller i udlandet. Men der er sket et skifte i, hvem der køber mest. Det skriver Vejle Amts Folkeblad. - Vi eksporterer en del til Sydeuropa, blandt andet Italien, og her kan vi godt mærke lidt usikkerhed i øjeblikket. Men vi eksporterer også en hel del til Kina, og her går det planmæssigt med eksporten, siger Danepork-direktør Leo Grønvall til avisen. Han peger på, at i øjeblikket aftager hotel- og restaurationsbranchen i Danmark markant mindre, end den plejer. Til gengæld aftager supermarkederne mere - en tendens, som er udbredt hos fødevareproducenter landet over.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.125