23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Stryhns oplever ændrede spisevaner

















Blandt de store fødevareproducenter, der har fuld fart på produktionen i et coronaramt Danmark, er leverpostejproducenten Stryhns i Roskilde. Til Finans fortæller Stryhns-direktør Kristian Kornerup Jensen, at selv om foodservicesektoren er gået i stå, er der rigeligt at gøre med at forsyne dagligvarebranchen - Vores salg til supermarkeder er steget med 20-30 procent, siden coronakrisen blev alvor i landet i den forgange uge. Det skyldes i første omgang storindkøb i butikkerne - men nu især ændrede spisevaner. Skoler er lukket, så børn og unge er hjemme, og de voksne er også sendt hjem fra arbejde, mens restauranter er lukkede. Det øger vores salg, siger han. Finans nævner, at der også hos de danske industribagerier er høj fart i produktionen for at levere til supermarkeder og butikker. Hos Lantmännen Unibake, der står bag Schulstad og Hatting, siger kommunikationsdirektør Tine Greve til mediet, at koncernen har skåret ned i sortimentet for at øge produktionen af de brødvarianter, der sælges mest af. Produktionen er udvidet mest muligt på brødfabrikkerne, og "vi følger godt med efterspørgslen", lader hun forstå.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.152