23948sdkhjf

Stryhns oplever ændrede spisevaner

Blandt de store fødevareproducenter, der har fuld fart på produktionen i et coronaramt Danmark, er leverpostejproducenten Stryhns i Roskilde.

Til Finans fortæller Stryhns-direktør Kristian Kornerup Jensen, at selv om foodservicesektoren er gået i stå, er der rigeligt at gøre med at forsyne dagligvarebranchen

- Vores salg til supermarkeder er steget med 20-30 procent, siden coronakrisen blev alvor i landet i den forgange uge. Det skyldes i første omgang storindkøb i butikkerne - men nu især ændrede spisevaner. Skoler er lukket, så børn og unge er hjemme, og de voksne er også sendt hjem fra arbejde, mens restauranter er lukkede. Det øger vores salg, siger han.

Finans nævner, at der også hos de danske industribagerier er høj fart i produktionen for at levere til supermarkeder og butikker.

Hos Lantmännen Unibake, der står bag Schulstad og Hatting, siger kommunikationsdirektør Tine Greve til mediet, at koncernen har skåret ned i sortimentet for at øge produktionen af de brødvarianter, der sælges mest af. Produktionen er udvidet mest muligt på brødfabrikkerne, og "vi følger godt med efterspørgslen", lader hun forstå.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08