23948sdkhjf

Ny direktør hos KiMs

Kim Munk er netop udnævnt til administrerende direktør hos KiMs pr. 1. december 2011, og i den forbindelse sker der en ledelsesmæssig rokade i virksomheden.
KiMs’ nye direktør er et velkendt ansigt hos KiMs.

Han hedder Kim Munk, er 45 år gammel og har siden 2004 været salgsdirektør i den fynske snackvirksomhed.

Han tiltræder jobbet som administrerende direktør den 1. december, hvor den tidligere direktør, Carsten Hänel, begynder i sit nye job som administrerende direktør for Carlsberg Danmark.

Ansat siden 1999
- KiMs har gennem flere år været inde i en meget stærk udvikling af såvel virksomheden som selve varemærket KiMs, som i dag har status som superbrand. Resultaterne er blevet til i et tæt samarbejde mellem en velfungerende ledergruppe og dygtige og motiverede medarbejdere. Derfor er jeg også meget glad for, at Kim Munk har sagt ja til at stå i spidsen for KiMs og forfølge de mål, der er lagt ud, og videreudvikle virksomheden, siger Göran Schultz, som er koncernchef for Orklas snack division, Chips Group.

Kim Munk har været hos KiMs siden 1999, hvor han blev ansat som National Key Account Manager.

I 2004 blev han udnævnt til salgsdirektør i virksomheden. Han har en solid erfaring inden for afsætning og ledelse. På hans CV står bl.a. en HD og en MBA fra Henley Business School. Kim Munk bliver ved udnævnelsen også medlem af den nordiske ledergruppe i Chips Group.

Ledelsesmæssig rokade
- Det er en stor tilfredsstillelse at få lov til at videreføre og videreudvikle den linje, som har gjort KiMs til en meget stærk spiller inden for chips og snacks både herhjemme og på udvalgte eksportmarkeder. Jeg kender virksomheden, medarbejderne og kunderne rigtigt godt, hvilket er et godt udgangspunkt for fortsat vækst og innovation, siger Kim Munk.

Udnævnelsen af Kim Munk til administrerende direktør i KiMs medfører en rokade på lederplan.

Peter Frank Andersen, 42, der har været marketingdirektør hos KiMs siden 2007, overtager 1. december posten som salgsdirektør i virksomheden. Der går derfor en søgeproces i gang med henblik på at få ansat en ny marketingdirektør til KiMs.
Læs mere om: KiMs
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094