23948sdkhjf

Chokoladefabrikant: Højsæsonen er ødelagt

Chokoladefabrikanten Frellsen Chokolade i Roskilde skulle netop nu være i gang med at gasse op til årets højsæson, påsken, hvor æg af chokolade og marcipan plejer at storsælge i virksomhedens 39 butikker på landsplan.

Men 13 af butikkerne er coronalukket, fordi de ligger i storcentre, og direktør Peter Frellsen siger ifølge Dagbladet Køge, at årets sidste påskeæg formentlig allerede er produceret.

-Vi forventer, at påskeproduktionen er stoppet for i år. Det gjorde den i onsdags. Vi håber selvfølgelig, vi skal lave flere påskeæg, men regner ikke med det. I vores 123 år lange historie er påskeproduktionen aldrig stoppet så tidligt som i år. Vi har altid lavet påskeæg til det allersidste før påske, for påsken er den allervigtigste højtid for os, siger Peter Frellsen til avisen.

Han nævner, at omsætningen ligger på 50 procent af det normale, og at der i de lukkede butikker er rigtig meget chokolade. Det er Frellsen begyndt at flytte rundt til de forretninger, der stadig holder åbent, og dermed er der masser af påskechokolade ude i forretningerne.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11