23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Her er ikke skyggen af gluten

















Mens ordrerne fra hoteller, caféer og restauranter lige nu er helt fraværende hos Nordic Gluten Free Bakery i Klovborg, kommer der stadig godt med ordrer fra både detailkæder og håndværksbagere. - Vi bager hver dag, men har valgt at skære ned på produktionen, også fordi der er en del sygemeldinger. Så må vi bare bage noget mere, os der er tilbage, siger indehaver Laila Finding. Alt, der bliver bagt, er både gluten- og laktosefrit. - Vi producerer i et miljø, hvor vi kan garantere, at det hele er 100 procent fri for det indhold. Og det er jo fordi, vi ikke laver andet, at vi kan give den garanti. Hos en almindelig bager vil der kunne komme støv fra andet bagværk i løbet af ugen, men det sker ikke hos os, påpeger den midtjyske bageridirektør. De mange håndværksbagere, der via grossister aftager brød fra Nordic Gluten Free Bakery, får produkterne leveret indpakket i specialfolie, så de på alle måder kan holdes adskilt fra de øvrige produkter i butikken.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.105