23948sdkhjf

Skagerak Fiskeeksport: Derfor købte vi hofleverandør

Gensidig respekt er årsagen til, at familievirksomheden Skagerak Fiskeeksport i sidste uge sammen med fødevareselskabet Kalu annoncerede opkøbet af den konkursramte fiskevirksomhed Jacob Kongsbak Lassen.

Det fortæller direktøren for Skagerak Fiskeeksport i Hirtshals, Christian Espersen, til Nordjyske Stiftstidende.

- Grunden til, at vi går ind i det her, er gensidig respekt for familien Kongsbak Lassen. Samtidig vil vi gerne være med til at værne om et solidt dansk brand, som bygger på kvalitet, loyalitet og troværdighed, siger han.

Københavnervirksomheden Jacob Kongsbak Lassen er hofleverandør og specialiserer sig i friskfanget fisk og skaldyr af høj kvalitet. Kalu fokuserer blandt andet på kød, fjerkræ, charcuteri og ost, mens Skagerak Fiskeeksport gør sig på det internationale fiskemarked.

Det nye partnerskab skal være med til at skubbe Jacob Kongsbak Lassen i gang igen

- Jeg har det godt med at kunne hjælpe. Min far ville have gjort det samme. Det handler om at kunne se sig selv i spejlet, siger Christian Espersen til avisen.

Han bliver selv formand for bestyrelsen, mens Thomas Høy fra Kalu skal være administrerende direktør. Indtil konkursen blev Jacob Kongsbak Lassen drevet af 5. generation, Jacob Kongsbak, der har været en del af virksomheden siden barnsben. Han fortsætter med at varetage den daglige drift.hed, er ejet af Christian Espersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063