23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kendt tarteletproducent tredobler overskud

Humlum, der vel mest er kendt for sine tarteletter, mere end tredoblede sit overskud i 2019 - et "tilfredsstillende" regnskabsår kaldes det i ledelsesberetningen.

Virksomheden, som også laver blandt andet kølede tærte- og pizzadeje til detailhandlen og foodservice, omsatte for næsten 16,5 mio. kr. sidste år. Det er en stigning på 69,6 pct. fra de knap 9,7 mio. kr. i 2018.

Resultatet efter skat endte på 6,9 mio. kr., hvilket er imponerende 250 pct. mere end de næsten 2 mio. kr. året før.

Samtidig har man udvidet medarbejderstaben med otte personer, så virksomheden nord for Holstebro sidste år beskæftigede 37 medarbejdere.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.089