23948sdkhjf

Rejevirksomhed er reddet efter konkurs

Rejevirksomheden Crown Seafood i Esbjerg er reddet, efter at den tidligere på måneden gik konkurs. Hele virksomheden er nu overtaget af den tidligere hovedaktionær Kent Jensen, som har taget sin hustru og sine børn med ind i bestyrelsen i det rekonstruerede selskab.

Det skriver JydskeVestkysten .

Kent Jensen har sat sig i direktørstolen, hvor han afløser den oprindelige stifter af Crown Seafoood, Henrik Brix. Den nu tidligere direktør har i første omgang fået en ny nøglestilling med ansvaret for udvalgte kunder og lande. De fleste af de cirka 20 hjemsendte medarbejdere er også tilbage på arbejde, fortæller avisen.

Kent Jensen oplyser, at der er godt gang i fabrikken, og at salget er for opadgående med gode udsigter i både Italien, Frankrig og Tyskland.

- Klog kurator
- Stort set alle kunder er stadig i folden på grund af en meget klog beslutning af kuratoren, nemlig at lade virksomheden køre videre både lige før påske og i dagene efter påske. Det har skabt værdier til boet for cirka en million kroner, siger han til JydskeVestkysten.

Kent Jensen er i fiskebranchen ikke mindst kendt for sin succes med at skabe og sælge laksevirksomhederne J.P. Salmon og Vega Salmon. Han købte sig ind i Crown Seafood, efter at virksomheden også var gået konkurs i maj 2014.

Ifølge JydskeVestkysten har han og de øvrige, som har ydet lån til Crown Seafood, mistet omkring 6,5 millioner kroner i konkursen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08