23948sdkhjf

Tredje udgave af SCA's Design Challenge

I samarbejde med LEGO og Tempo bliver dette års Design Challenge verdensomspændende
Det er nu muligt for studerende og ikke-professionelle emballagedesignere fra hele verden sende deres forslag til SCA Design Challenge 03.

Dette års udfordring: at skabe et innovativt emballagedesign til LEGO’s "Bricks and More” startsæt og til SCA’s Tempo-æske.

Vinderkoncept ryger måske i produktion
De deltagere, der når til finalen, vil blive inviteret til en workshop i et af vores Design Centre i Europa, LEGO finalisterne til besøg på LEGO’s fabrikker i Billund (Danmark) og Tempo finalisterne til besøg på Tempo fabrikken i Neuss-am-Rhein (Tyskland).

På workshoppen vil finalisterne få ekspertstøtte og -vejledning til forbedring af deres designs, før de indsender til SCA Design Challenge finalen.

Ud over muligheden for at arbejde sammen med branchefolk i et veletableret showcasemiljø vil der være pengepræmier til deling mellem finalisterne samt praktikophold hos SCA Packaging for vinderne.

Vinderkoncepterne kan desuden blive indstillet til produktion.

International glans
- I år samarbejder vi med to førende mærkevareproducenter, og forslagene til Design Challenge skal fokusere på to meget kendte produkter. Derudover åbner vi for konkurrencen på verdensplan, siger Katia Schotte, Communications Director i SCA Packaging.

- Vi tror, at det vil være en interessant kombination, som helt sikkert vil kaste glans over slutdeltagerlisten.

Forslag til SCA Design Challenge 03 kan indsendes indtil 4. december 2011.

Du kan finde yderligere information om SCA Design Challenge her .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125