23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Næsten ingen fødevarekontroller under coronakrisen









DR











Antallet af fødevarekontroller hos supermarkeder, storkøkkener og restauranter er styrtdykket under coronakrisen. I perioden fra 12. marts til 26. april foretog Fødevarestyrelsen blot 77 uanmeldte kontroller hos virksomheder med direkte salg eller tilberedning til forbrugere. I samme periode sidste år var tallet 6.145. Det skriver , der har fået indsigt i Fødevarestyrelsens data. Kontorchef i Fødevarestyrelsen Vibeke Højbjerg forklarer det voldsomme dyk med risikoen for coronasmitte. Hun vil ikke udelukke, at nogle virksomheder i perioden uden kontrolbesøg kan have sløset med hygiejnen. - Derfor er det rigtig godt, at vi for små 14 dage siden er begyndt at skrue op for kontrollen igen, siger hun til DR. Kontorchefen understreger, at styrelsen har reageret på anmeldelser om for eksempel sygdom og skadedyr som normalt. 13 af de 77 kontroller førte ifølge DR til en sur smiley
BREAKING
{{ article.headline }}
0.094