23948sdkhjf

Coba Ovne med i eksklusiv Gazelle-klub

Kun 25 andre virksomheder i Danmark kan ligesom dem prale af at have været på den prestigefyldte liste de sidste fire år.
Coba Ovne A/S kan prale af at have været på den prestigefyldte Gazelle-liste fire år i træk.

Det er kun sket for 25 andre virksomheder i Danmark, og det vækker selvsagt glæde på nordjysk i firmaet med seks medarbejdere.

- Det går jo meget godt, siger Flemming Byrgesen, salg- og marketingsdirektør i Coba Ovne A/S.

Henvender sig ikke til private
Det er Dagbladet Børsen, der hvert år kårer erhvervslivets absolutte hurtigløbere - de såkaldte gazeller.

Her er Coba en af dem med en vækst på 136,7 procent.

En virksomhed, der begyndte med en medarbejder i en garage tilbage i 2003, og som nu har seks faste medarbejder i den tidligere McDonalds bygning i Trafikcenter Sæby Syd med en nybygget lagerhal på 550 m2.

Ærlig rådgivning og sparring, god dialog, samt servicering både under og efter køb er vejen til succes, hvis man skal tro Flemming Byrgesen.

- Vi er jo ikke en virksomhed, der henvender sig til private kunder. De får kun glæde af vores produkter, hvis de f.eks. spiser mad fra delikatessen i store supermarkedskæder, en pizza slice fra en servicestation eller et lækkert måltid mad på udvalgte restauranter eller cafeer, fortæller han.

Nyheder på vej
Flemming Byrgesen ejer sammen med Jacob Birkkjær Nielsen virksomheden, der sælger el- og gas ovne til offentlige køkkener, catering, kantinedrift, haller, restauranter og butikker. Det er der tilsyneladende god succes i, hvis man har den rette indstilling til kundernes behov.

- Vi sørger hele tiden for at analysere vores kunders behov, så de får de helt rigtige løsninger. Vi løber desuden aldrig tør for ovne og reservedele, da vi har vores store lagerhal, og så har vi et samarbejde med 15 teknikere fordelt over hele landet, som er klar til at rykke ud, hvis kunden har et problem med ovnene, fortsætter han.

Næste år bliver udvalget endnu større, da Coba ovne A/S får endnu et spændende produkt fra den italienske producent Unox, en kombination af to ovne, der giver kunden mulighed for at bage ægte pizza, samtidig med at de steger eller damper.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078