23948sdkhjf

- Jeg skal også have knækket koden for lakrids

Selv om fynboen Anja Kristensen lige nu har fuldt fokus på at få sin vingummiproduktion med navnet Calling Nature ud over rampen, har hun også andre sliktyper i tankerne.

Vingummierne vil således, om alt går vel, blive suppleret med både lakrids og bolcher - og måske også chokolade, fortæller hun. Under alle omstændigheder med fokus på, at det hele skal være vegansk.

- Jeg har eksperimenteret med lakrids gennem længere tid, men formen på lakridsstykkerne driller mig. Det er en kode, jeg skal have knækket, og det skal jeg også nok få gjort. Bolcher er let nok, så de kommer også, og så kan jeg altid se på mulighederne for at lave chokolade. Men det er vingummi, jeg brænder for, fastslår Anja Kristensen.

Når hun om et par uger for alvor sætter gang i vingummiproduktionen i nye lokaler i Nyborg, vil hun i den tilhørende butik og webshop sælge 100 gram vingummi for 35 kroner, hvis kunderne vælger den bæredygtige emballageudgave i glas. I cellofan er prisen 30 kroner.

- Men jeg satser på, at inden for to år bliver al min emballage miljøvenlig, bæredygtig og bionedbrydelig, siger Anja Kristensen..

Planen var oprindeligt at åbne den nye produktion 1. maj, men nu sigter hun efter at være klar 1. juni - eller i hvert fald midt i juni.

- Corona har virkelig trukket tænder ud. For eksempel har mit nye køkkeninventar været tre uger forsinket, og mange råvarer er også blevet forsinket som følge af krisen, nævner hun.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078