23948sdkhjf

Pizzeria-ejer tjente penge på at købe sine egne pizzaer

Ejeren af et pizzeria i USA har fundet en smart måde et tjene penge på via DoorDash, der er en amerikansk pendant til leveringstjenester som Just Eat og Hungry.dk.

En pizza, som pizzeriaet tog 24 dollars for, blev sat til salg for 16 dollars på DoorDash - og da pizzeria-ejeren bestilte 10 af dem til levering hos en ven, betalte appen fra DoorDash ham hele beløbet på 240 dollars og opkrævede kun 160 dollars.

Det skriver BBC News på sin hjemmeside.

Næste gang, pizzeria-ejeren bestilte til levering hos sin ven, lavede han pizzaen uden fyld, så hans fortjeneste blev endnu større.

Ifølge BBC's oplysninger havde pizzeria-ejeren ikke selv bedt om at blive tilmeldt DoorDash. Han har senere fundet ud af, at hans pizzeria var del af en test, der skulle måle efterspørgslen, nævner mediet, som ikke har kunne få en kommentar fra DoorDash.

BBC's kilde til historien siger om testen:

"De har en testperiode, hvor de plukker fra restaurantens hjemmeside og ikke opkræver gebyrer - så kan de ideelt set gå til restauranten med positive ordre-data for at få restauranten til at tilmelde sig platformen".
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078