23948sdkhjf

Ny flødebollefabrik mangler maskiner

Efter planen skulle den nye flødebollefabrik i Haarby på Fyn på nuværende tidspunkt have haft alle sine nye maskiner i gang og være i stand til at producere op imod en million flødeboller med navnet Ærli' om måneden.

I stedet må stifter og medejer Michael Møller Larsen stå og producere 1.000 flødeboller om dagen i hånden.

Det skriver fyens.dk .

Den fynske iværksætter er således særdeles hårdt ramt af coronakrisen, som i første omgang forsinkede leverancen af flødebollemaskinerne, så de ikke som planlagt ankom i begyndelsen af marts. Og da de endelig ankom, var det uden de tyske teknikere, der skulle have installeret dem.

- Vi endte med at tage en hurtig beslutning om at installere det hele selv. Vi prøvede at ringe til teknikerne, men de kunne kun tysk. Så det var nemmere bare at prøve os frem, siger Michael Møller Larsen til fyens.dk.

Han har i grove træk fået installeret udstyret, men ikke alle dele er dukket op endnu, og det betyder blandt andet, at han er nødsaget til at sprøjte skum på flødebollebundene i hånden. Dét bruger han hovedparten af sin arbejdstid på - en arbejdstid, der er på gennemsnitligt 12 timer i døgnet seks-syv dage om ugen, oplyser han til mediet.

Michael Møller Larsens virksomhed, SweetNorth, har investeret cirka 2,2 millioner kroner i det nye flødebolleudstyr. Hidtil har han fået produceret sine flødeboller hos først Konnerup & Co. ved Faaborg og senest Kathrine Andersen Chokolade i Aarhus. Det samarbejde er nu stoppet, og derfor skal alle Ærli'-flødeboller nu laves i Haarby.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189