23948sdkhjf

McDonald’s er Danmarks bedste arbejdsplads

Fødevarebranchen er med fremme og får flere fine placeringer på listerne over landets bedste arbejdspladser.
McDonald’s er Danmarks bedste store arbejdsplads i 2011. Det viser den netop offentliggjorte undersøgelse om arbejdsglæde fra organisationen ”Great Place to Work”.

Undersøgelsen baserer sig primært på 32.000 medarbejderes besvarelser af omfattende spørgeskemaer.

- Prisen er en meget stor anerkendelse, som betyder utrolig meget for os. Vi ved godt, at der er mange myter om, hvordan det er at arbejde hos os, og med denne pris får vi mulighed for at mane dem i jorden og vise, hvad vi i virkeligheden står for, siger Stephen Shillington, administrerende direktør i McDonald’s Danmark.

Kan mærkes på bundlinjen
Kåringen fandt sted tirsdag på Axelborg i København, hvor blandt andet beskæftigelsesminister Mette Frederiksen var til stede.

Det er 11. gang, organisationen ”Great Place to Work” kårer Danmarks bedste arbejdsplads og for McDonald’s er årets førsteplads kulminationen på et par års fremgang, som i 2009 indbragte en 18. plads og sidste år gav en 4. plads.

- Vi ved, at når vi prioriterer at være en god arbejdsplads, kan det måles direkte på bundlinjen. Når vores medarbejdere er glade, giver de vores gæster en bedre oplevelse, og det giver dem lyst til at besøge os igen. Desuden bliver glade medarbejdere længere i jobbet, og det reducerer omkostningerne for os i forhold til oplæring og rekruttering, siger Stephen Shillington.

Listen er opdelt efter virksomhedernes størrelser. Fødevarebranchen er repræsenteret ved disse virksomheder:

Danmarks Bedste Store Arbejdspladser:
1. McDonald’s Danmark (4.000 ansatte)
5. Irma (736 ansatte)

Danmarks Bedste Mellemstore Arbejdspladser:
16. Pernod Ricard (73 ansatte)
20. Mars (20 ansatte)
30. KiMS (222 ansatte)

Se de fulde lister her .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078