23948sdkhjf

Fiskefabrik genåbner efter corona-lukning

Fiskevirksomheden Espersen er så småt ved at være klar til at genåbne sin fabrik i Hasle på Bornholm. Fabrikken, der producerer panerede stykker fisk til fiskeburgere i McDonald's-restauranter, har været lukket siden midten af marts, da coronakrisen stoppede fastfoodkædens behov for de bornholmske fiskeburgere.

Ifølge Bornholms Tidende åbner fabrikken igen 9. juni.

Avisen nævner, at 38 medarbejdere fra produktionen og enkelte funktionærer i salgsafdelingen har været berørt af nedlukningen. De har været hjemsendt med fuld løn, idet Espersen har benyttet regeringens hjælpepakke om lønkompensation.

– Under nedlukningen af produktionen har ledelsen gennemført flere vedligeholdsopgaver af faciliteterne, og der starter nu et stort arbejde med at gøre fabrikken klar til at genåbne med fokus på medarbejdernes sikkerhed og minimering af smitterisiko. Espersen har været i dialog med myndighederne og følger deres retningslinjer for genåbning, konstaterer direktør Klaus B. Nielsen ifølge Bornholms Tidende.

McDonald's bruger Espersens produkter i kædens Filet-O-Fish-fiskeburgere - ikke kun i Danmark, men også i lande som Italien, Frankrig og Spanien, hvor efterspørgslen styrtdykkede, da corona for alvor begyndte at hærge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094