23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Fiskefabrik investerer millioner i nyt røgeri





















Venmark Fisk i Hirtshals investerer over tre millioner kroner i, hvad ejerne kalder "et mellemstort røgeri". Dermed kan virksomheden køre laks direkte fra produktionslinjen til tørring og derefter til røgeovnen, skriver Nordjyske. - Det giver en meget høj kvalitet, når vi selv kan lave det på denne måde, siger Claus Ibsen, der sammen med sin bror Henrik ejer Venmark Fisk, til avisen. Brødrene har cirka 40 ansatte. Virksomheden baserer primært produktionen på opkøb af frisk fisk, der opskæres og leveres landet over til supermarkeder, fiskeforretninger og restauranter. Også otte forskellige varianter af fiskesalater er på produktpaletten, blandt andet rejesalat, skaldyrssalat og laksesalat. En mindre del af produktionen går til eksport. - Vi har haft ekstra travlt i coronakrisen, fordi vores kunder har solgt godt. Vi har inden for de seneste to måneder ansat otte på fuldtid, og vi mangler stadigvæk dygtige medarbejdere. Vi skal også have ansat en sælger, hvis det fortsætter med at gå så godt, oplyser brødrene til Nordjyske.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.093