23948sdkhjf

Hedegaard på vej med nyt superæg

Æg med højt indhold af D-vitamin, E-vitamin og selen samt en række andre gode næringsstoffer er på vej til de danske forbrugere.
Det er Hedegaard foods, der står bag det nye æg, og virksomheden vurderer potentialet til at være stort både i Danmark og i udlandet.

Opskriften bag de nye ”superæg” – kaldet Livskraft – er simpel: Hønsene får bedre foder, der er sammensat på en ny måde.

- I løbet af de seneste år er vi blevet langt klogere på foderets betydning for æggets kvalitet. Vores undersøgelser viser blandt andet, at vi via foderet kan højne indholdet af æggets næringsstoffer betragteligt. Biooptageligheden for æg er stor, det betyder, at de vitaminer og mineraler der er i æg optages let og effektiv af kroppen, forklarer administrerende direktør Ivan Noes Jørgensen fra Hedegaard foods og fortsætter:

- Nu lancerer vi et æg baseret på den nyeste forskning. Det indeholder langt større mængder D- og E-vitamin end et normalt æg og har forhøjet indhold af flere sundhedsfremmende mineraler og sporstoffer.

Gavner især de 40+-årige
Af de 13 vitaminer, man anser for at være livsnødvendige, indeholder æg 12 af dem i større eller mindre grad.

Med Livskraft-ægget forventer Hedegaard foods at kunne optimere indholdet, så ægget især passer til gruppen af forbrugere over 40 år, hvor det høje indhold af D- og E-vitamin, selen, lutein og den unikke proteinsammensætning gavner særligt meget.

Livskraft-ægget forhandles fra uge 3 i det nye år hos Dansk Supermarkeds butikker, herunder Netto, Føtex og Bilka, samt Rema 1000, Magasin og Løvbjerg med flere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078