23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Alectia A/S
Henning Saabøll er blevet ansat som chefkonsulent hos Alectia A/S i Virum (kilde: Børsen).

Alectia er en rådgivervirksomhed med specialer inden for blandt andet energi, arbejdsmiljø, procesteknik og byggeri.

HK Scan
Hannu Kottonen er udnævnt til ny administrerende direktør i den finske kødgigant HK Scan.

Kottonen, der siden 2006 har været direktør for Metsä Tissue, tiltræder posten i HK Scan i februar, når Matti Perkonoja går på pension.

Kiwi Danmark A/S
Jan Paul Bjørkøy, Norge, er indtrådt i bestyrelsen hos Kiwi Danmark A/S i stedet for Per Erik Burud, Norge (kilde: Børsen).

Kiwi er en kæde af discount-forretninger.

Nordlie Food A/S
Jørgen Glistrup er indtrådt i bestyrelsen hos Nordlie Food A/S, hvor han skal hjælpe med at gennemføre et generationsskifte (kilde: Erhvervsbladet).

Nordlie Food A/S er et 100 % danskejet import- og markedsføringsfirma med speciale i salg og distribution af fødevarer i Danmark og det øvrige Norden.

Pernod Ricard Denmark A/S
Fabrice Philippe Marcel Marie Audan, Sverige, er indtrådt og samtidig udnævnt til formand i bestyrelsen hos Pernod Ricard Danmark A/S i stedet for Michel Jean Blaise Mauran.

Østjysk Vinforsyning A/S
Søren Ibsen er udpeget til ny bestyrelsesformand i Østjysk Vinforsyning A/S i stedet for Claus Henrik Christiansen. Samtidig er Thomas Sønderby Sivholm indtrådt som nyt bestyrelsesmedlem (kilde: Biq.dk).

Østjysk Vinforsyning importerer vine fra Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Portugal, Australien, New Zealand, Californien og Chile og videresælger dem til blandt andet til hotel- og restaurationsbranchen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.059