23948sdkhjf

PKI Supply starter op i Polen

Den danske limekspert indleder nu en offensiv målrettet polske produktionsvirksomheder – blandt andet inden for fødevareindustrien.
PKI Supply, der er én af de førende leverandører af lim til industrien i Danmark, har netop etableret sig i Polen med selskabet PKI Polska SP.Zo.o.

Hovedvægten vil ligge på træ og møbelindustrien, men også andre industrier - som fødevareindustrien - vil være i søgelyset, oplyser virksomheden, der har udpeget danskfødte Henrik Jensen til at stå i spidsen for indtoget i Polen.

Henrik Jensen er tidligere ejer af Danpol og har et godt kendskab til den polske industri efter at have boet og arbejdet i landet gennem mere end 17 år.

PKI får base i den nordlige del af Polen, nærmere betegnet Karlino, og det bliver virksomhedens egne produkter samt produkter fra BASF, som bliver omdrejningspunktet for salget på det polske marked.

PKI Supply har rødder tilbage til 1957 og har eksisteret i sin nuværende form siden 2001, hvor PK Industriklæbestoffer A/S tog navneforandring til PKI Supply A/S. I 2003 opførte virksomheden et nyt og moderne domicil tæt ved motorvej E45 og den nye Lillebæltsbro.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078