23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Her er, hvad danskerne altid har i køleskabet

















Nøgletal fra undersøgelsen













































Danskerne er vanedyr, og det gælder særligt, når det kommer til vores mad, konstaterer Arla, som i en ny undersøgelse, har spurgt danskerne om deres køleskabsfavoritter. Ifølge undersøgelsen kommer vores fire favoritter fra landbruget. 8 ud af 10 danskere svarer, at de altid har smør i køleskabet, mens mælk, æg og ost følger lige efter. Kød befinder sig helt i bunden af listen. Undersøgelsen er foretaget blandt 1.000 respondenter og viser, at smør tager førstepladsen som den fødevare, flest danskere altid har i køleskabet. Hele 78 procent. af danskerne har altid smør i køleskabet, mens mælk, æg og ost følger stærkt efter med henholdsvis 75, 69 og 64 procent. Mens mejeriprodukterne dominerer toppen af listen over fødevarer, danskerne altid har i køleskabet, skal man et godt stykke ned på listen for at finde kød og grøntsager. 31 procent, har altid leverpostej i køleskabet, mens kylling, fisk og oksekød er helt i bund med henholdsvis otte, seks og seks procent. Hvilke af følgende fødevarer er altid i dit køleskab? • Smør 78 % • Mælk 75 % • Æg 69 % • Ost 64 % • Ketchup 64 % • Marmelade 47 % • Gulerødder 39 % • Yoghurt eller skyr 37 % • Løg 36 % • Leverpostej 3 1% • Agurk 31 % • Spegepølse 24 % • Hvidløg 23 % • Tomater 21 % • Kartofler 19 % • Kylling 8 % • Fisk 6 % • Oksekød 6 % • Ingen af ovenstående 0% • Ved ikke 0% Analysen baserer sig på cirka 1.000 webinterviews af 18-75-årige danskere indsamlet via Userneeds panel i perioden 3.-14. januar 2020.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.109