23948sdkhjf

Easyfood skærer ned - fyrer 13 medarbejdere

Easyfood, der producerer convenience-fødevarer i Kolding, er så hårdt ramt af coronakrisen, at virksomheden har måttet afskedige 13 medarbejdere.

Det fortæller direktør Flemming Paasch på LinkedIn.

- Vi har været ramt af lockdown i såvel Danmark som i de europæiske lande, hvor vi har nogle af vores stærkeste markeder, hvilket har haft enorm betydning for efterspørgslen af vores produkter og dermed vores omsætning.

- Nu har vi efterhånden fået overblik over situationen og de konsekvenser, COVID-19 har haft på kort sigt og vil få på længere sigt for Easyfood. Vi har derfor besluttet at tilpasse organisationen og fremadrettet at takke nej til yderligere lønkompensation fra staten. Som konsekvens af dette må vi desværre opsige 13 medarbejdere, tre blandt funktionærerne og ti blandt de timelønnede, hvilket jeg naturligvis er meget ked af, skriver Flemming Paasch i opslaget.

Tilbage på sporet
Han nævner, at statens hjælpepakker har hjulpet Easyfood gennem de første måneder og har været med til at redde arbejdspladser.

- Men jeg ved også, at det er en foranderlig tid, og vi arbejder målrettet videre, udvikler og producerer, og jeg er overbevist om, at vi allerede i løbet af 2021 er tilbage på sporet, konstaterer Flemming Paasch på LinkedIn.

I et interview med Food Supply kort efter coronakrisen ramte Danmark sagde Flemming Paasch, at "vi skal nok komme igennem det, men det bliver ikke uden skrammer". På det tidspunkt kørte produktionen stadig på fuld kraft.

Et par uger senere meddelte Easyfood, at virksomheden havde besluttet at sende 57 af de i alt 160 ansatte hjem med fuld løn via Folketingets hjælpepakke.

- Vi er ekstremt hårdt ramt på de store markeder som Tyskland, Frankrig og Spanien, fordi alt lukker ned, og markedet for convenience-produkter derfor er helt dødt, også i Danmark. Vi håber selvfølgelig, at det snart vender, så vi kan byde vores medarbejdere velkommen tilbage på arbejde, sagde direktøren i den forbindelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078