23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Schulstad lancerer Danmarks første brød med D-vitamin

For nylig viste en ny undersøgelse fra DTU Fødevareinstituttet, at tilsætning af D-vitamin i brød virker som en effektiv kilde til det vigtige vitamin, danskerne får for lidt af.

Nu lancerer Schulstad Danmarks første D-vitaminberigede brød.

Generelt får vi danskere for lidt D-vitamin gennem kosten, og vores D-vitaminniveau falder om vinteren, fordi vi ikke får nok D-vitamin fra solen.

Den tendens kan vi ændre på ved at drikke mælk og spise brød beriget med D-vitamin, viser DTU Fødevareinstituttets nye undersøgelse, som er gennemført blandt 200 danske familier.

- Fødevarestyrelsen har opfordret fødevarebranchen til at tilsætte D-vitamin i basisfødevarer. I Schulstad har vi valgt at følge opfordringen og har derfor tilsat D-vitamin til et af vores populære rugbrød, så kunderne har mulighed for at tilvælge et brød, som er rig på D-vitamin, siger innovationschef Tina Lindeløv fra Schulstad.

Ved at spise bare to skiver Levebrød Kernefuld med D-vitamin kan man nu sikre sig 30 procent af den anbefalede daglige dosis D-vitamin.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.156|