23948sdkhjf

Schulstad lancerer Danmarks første brød med D-vitamin

For nylig viste en ny undersøgelse fra DTU Fødevareinstituttet, at tilsætning af D-vitamin i brød virker som en effektiv kilde til det vigtige vitamin, danskerne får for lidt af.
Nu lancerer Schulstad Danmarks første D-vitaminberigede brød.

Generelt får vi danskere for lidt D-vitamin gennem kosten, og vores D-vitaminniveau falder om vinteren, fordi vi ikke får nok D-vitamin fra solen.

Den tendens kan vi ændre på ved at drikke mælk og spise brød beriget med D-vitamin, viser DTU Fødevareinstituttets nye undersøgelse, som er gennemført blandt 200 danske familier.

- Fødevarestyrelsen har opfordret fødevarebranchen til at tilsætte D-vitamin i basisfødevarer. I Schulstad har vi valgt at følge opfordringen og har derfor tilsat D-vitamin til et af vores populære rugbrød, så kunderne har mulighed for at tilvælge et brød, som er rig på D-vitamin, siger innovationschef Tina Lindeløv fra Schulstad.

Ved at spise bare to skiver Levebrød Kernefuld med D-vitamin kan man nu sikre sig 30 procent af den anbefalede daglige dosis D-vitamin.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125