23948sdkhjf

Corona har kostet bryggeri 20 millioner kroner

Med grænseåbningen til Tyskland er der udsigt til, at også Bryggeriet Vestfyen i Assens får ny gang i hjulene, idet en del af bryggeriets salg er baseret på grænsebutikkerne. Men det kommer ikke umiddelbart til at gøre den helt store forskel, vurderer bryggeridirektør Rasmus Damsted Hansen ifølge fyens.dk .

Han forventer ifølge mediet, at bryggeriet har mistet over 20 millioner kroner i omsætning som følge af coronakrisen.

Bryggeriet Vestfyen har de seneste måneder haft sendt størstedelen af sine cirka 100 ansatte hjem på skift med løn med støtte fra staten. På fyens.dk's spørgsmål om, hvorvidt situationen får konsekvenser, svarer Rasmus Damsted Hansen:

- Jeg har ikke flere ansatte end dem, vi skal bruge. Det er klart, at når vi kigger ind i, at vi har mistet omsætning, bliver vi nødt til at kigge på, om det skal have konsekvenser. Når det er sagt, har lønkompensationen påvirket os til at tage beslutningen om, at vi meget gerne vil holde vejret og se tiden an. Jeg sidder i en situationen, hvor der ingen garantier er, og hvor aktionærerne har en interesse i at tjene nogle penge. Det er vi kommet bagud med i forhold til coronaen, som har påvirket os negativt.

Direktøren oplyser, at mens bryggeriet afventer, hvordan salget udvikler sig, er der stadig sendt folk hjem på lønkompensation til og med 8. juli.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094