23948sdkhjf

Syv jyske McDonald’s-restauranter på nye hænder

Efter knap 20 år som franchisetager har Jan Seerup valgt at sige stop.
52-årige Jan Seerup har pr. 1. december solgt sine syv McDonald’s-restauranter i Jylland.

Den første restaurant blev købt i 1993, og udviklede sig siden til ejerskab af burgerkædens restauranter i både Holstebro, Struer, Skive, Herning, Ringkøbing, Thisted og Viborg.

Et års forhandlinger
Restauranterne i Struer, Thisted og Skive overtages af nordjyske Flemming Fast, som i forvejen driver kædens butikker i blandt andet Frederikshavn, Hjørring og Aabybro.

De resterende fire McDonald’s-restauranter fra Jan Seerups portefølje er blevet opkøbt af McDonald’s Danmark.

- Forhandlingerne har taget et lille års tid og er sket i tæt samarbejde med Mcdonalds Danmark, der altså selv valgte at overtage nogle af restauranterne. De valgte selv at gå ind og hjælpe med at finde en løsning, men jeg tror, de inden for et par år vil prøve at finde en anden franchisetager til dem, siger Jan Seerup til Dagbladet Holstebro.

Overskud på 5,5 mio. kr. årligt
Købsprisen er ikke oplyst, men at det ikke har været nogen dårlig forretning at drive de syv restauranter fremgår af regnskabet for Jan Seerup ApS, som er selskabet bag driften.

Af en årlig bruttofortjeneste på den gode side af 50 mio. kr. har årets resultat de seneste fem år ligget på omkring 5,5 mio. kr. i gennemsnit.

- Jeg har været glad for de snart 20 år, jeg har været med i McDonalds, og jeg er stolt af, at vi kan slutte af med at blive kåret til Danmarks bedste arbejdsplads. Nu vil jeg holde lidt ferie og bruge nogen tid sammen med min kone, vores børn og børnebørn, og så må jeg se, om jeg senere finder noget nyt at gå i gang med, siger Jan Seerup.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157