23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
BHJ A/S
Vilhelm Hald-Christensen fratræder sin stilling som CEO og president hos BHJ A/S og tiltræder i stedet som europæisk business development director med fokus på strategisk forretningsudvikling. Samtidig bliver han formand for virksomhedens bestyrelse.

Ved årsskiftet træder også senior vice president Ove Hansen tilbage. Han vil fremover være tilknyttet BHJ som senior advicer inden for nye forretningsområder.

BHJ vil fremover udvikle forretningen i to selvstændige enheder Ingredients og Meat and by-products. Senior vice president Asger S. Jacobsen udnævnes i den forbindelse til CEO og president for Ingredients, mens vice president Torben T. Matzen udnævnes til CEO og president for Meat and by-products.

Irma A/S
Elise Brøchner Larsen er indtrådt i bestyrelsen hos Irma A/S (kilde: Børsen).

Rias A/S
Søren Koustrup og Lars Jessen er valgt som medarbejderrepræsentanter i bestyrelsen hos Rias A/S i stedet for Lars Vollmers og Jeannette Svenning.

Rias A/S er distributør af plasthalvfabrikata til alle grene af industrien, bygge- og anlægsvirksomhed samt den offentlige sektor i Skandinavien.

Sikkerhedsstyrelsen
Lizzi Krarup Jakobsen er blevet udnævnt til ny direktør i Sikkerhedsstyrelsen, der er placeret i Esbjerg.

Hun tiltræder jobbet den 1. januar 2012 og afløser Jacob Schmidt, der den 1. september startede som universitetsdirektør på Syddansk Universitet.

Sikkerhedsstyrelsen arbejder med teknisk sikkerhed inden for el, gas, vvs, kloak, fyrværkeri og generel produktsikkerhed.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078